ben evlenmeden önce annem hep ev ekmegi yapardi, tabi odun atesinde pismis ekmegin tadi bir baskadir.. böle elektirikli firinda ne kabariyor nede fazla tadi olmuyor.. Püf noktasi ekmegin hamurunu 2-3 saat mayalamak, birde tepsiye alinca yarim sat kadar tepside kabartin, ve hamurun cok tiknaz olmamasina dikkat edin, o zaman istediginiz sonuca ulasiyorsunuz..
en saglıklısı aslında evde ekmek yapmak.ben birkaç defa denedim ama güzel kabarmadı.denemkten vazgeçmeyecegim ve tarifini yapacagım ellerine saglık.
YanıtlaSilben evlenmeden önce annem hep ev ekmegi yapardi, tabi odun atesinde pismis ekmegin tadi bir baskadir.. böle elektirikli firinda ne kabariyor nede fazla tadi olmuyor.. Püf noktasi ekmegin hamurunu 2-3 saat mayalamak, birde tepsiye alinca yarim sat kadar tepside kabartin, ve hamurun cok tiknaz olmamasina dikkat edin, o zaman istediginiz sonuca ulasiyorsunuz..
YanıtlaSil;color: #ffffff; desenlı oldugu ıcın yazıokunmuyor kaadun :x
YanıtlaSilbıde yorumlarını sukelıme dogrulamaya gapat dov dov
bu arada ekmek sahane gadun elelrıne saglık
YanıtlaSil