17 Nisan 2008 Perşembe

Sahte Tavuk Gögsü


Malzemeler:
1 kilo süt
yarim paket margarin
bir kahve fincani tepeleme dolusu un
1 kahve fincani seker
tarcin
Yapilisi:
Cukur tencerede margarin eritilir,un ilave edilip pembelesinceye ve unun kokusunu duyana kadar kavrulur,tencere ocagin üzerinden alinip,süt yavas yavas ilave edilir unun topaklanmamasi icin devamli surette karistirilir,tencere tekrar ocagin üzerine alinir sekerde ilave edildikten sonra kaynayincaya kadar karistirilir,kaynadiktan sonra tencere ocaktan alinip bir mikser yardimiyla 15 dakika cirpin dilerseniz kaselere dilerseniz cam bir tepsiye dökerek ve üzerine tarcin seerperek buzdolabinda 1-2 saat beklettikten sonra servis yapabilirsiniz..
Afiyet olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Narish`den sizlerin e-mailinize gelsin... :)