12 Kasım 2012 Pazartesi

Tefal Buhar Kazanlı Ütü


Başlık reklam gibi oldu ama met etmeden geçemeyeceğim, bu şaheseri yeğenim bana ev hediyesi aldı, ben şimdiye kadar ütü yapmamışım onu anladım, bu kadar kolay ve rahat ütü yapmak ne demek anladım, eskiden bi sepet ütüyle bile bel ağrısından ölürdüm bu ütüyle ütü yaptığımı bile anlamadım, 1.8 litrelik su haznesine su dolduruyorsunuz ve saldığı buharla siz bile temizleniyorsunuz o derece yani... :) Kesinlikle Tefali tek geçerim, her ürünü ayrı güzel, her ürünü ayrı kaliteli... (Tefal bilmem anlatabiliyormuyum) :))))
 Hani bi laf vardır ya "kedi uzanamadığı ete mundar der" diye, bende bu ütüye sahip olmadan önce, off ne hantall, bununla ütü yapana kadar ooohh dünya vakit geçer, indir-kaldır derken onca vakit geçer iş bitmez şeklinde sızlamalardan sahip olunca vazgeçtim :))))
Birde son olarak ütü masasını bizden önce ki kiracı bayan bıraktı, kılıfını değiştirmeden hiç ellemedim nasıl bir şey filan derken, baktım ki ütü masası nerdeyse yepyeni ve gerçekten konforlu bir şey çıktı, kılıfınıda değiştirince mağazadan almış gelmiş gibi oldum.... :)))

Püfüdük noktada şu, ütü masasının kılıfını takmadan önce altına aluminyum folyo ile kaplayın ve kılıfı öyle takın,  ısıyı yukarıya verdiği için iki tarafıda eşit ütüleniyor nerdeyse ee birdee buharı müthiş veren bir ütü olunca ütü vazgeçilmez ve kolay bir hal alıyor....

Dip not; pervazlarımı görmeyin, halaa yeni pervaz alınıp takılıcak yanii daha çok yarım iş var evdee.... 

2 yorum:

  1. Geçen yıl Arçelik ütü aldım ama senesi tamamlanmadan bozuldu. Su felan akıtmaya başladı. İnternetten takip ettiğime göre Tefal bu konuda oldukça iyi gibi görünüyor. Bana bir model ve genel Tefal ütü fiyatları hakkında bilgi verebilecek birileri var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiyede ki fiyatlarından hiç haberim yok, bu ütüde bana yeğenimden hediye geldi burada (almanya) araştırdığımda 289 € olarak görmüştüm fiyatını...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Narish`den sizlerin e-mailinize gelsin... :)