2 Kasım 2012 Cuma

Neler Yapıyorum?



Neler yapmıyorum kii? 17 eylül Almanyaya geri dönüş, 1 ay boyunca ev arama ve en sonunda nohut oda bakla sofa bi ev bulup tutmak için adamı taciz edip durma :) sonra eşimin iş bulma çabaları, oğlumun okula yazılıp vizesi dolmadan yabancılar polisine hemen bildirebilmemizz ve evden çıkan şahsın evi eşyalı bırakması bizim büyüük bir şans, sonra ablam, canım ablamın eksik olan eşyalarımı tamamla çabaları ve dikiş makinasını bile bana getirmesi derkenn bugünlere geldik, eksiklerimiz yokmuu çok fazla ama zaman içersinde hepsini tamamlarıyacağız inşallah, yukarıda ki görselle bu yazının hiç bir alakası yok değil mi ? :))

Yukarıda ki görselde sürpriz olsun yaptıklarımıda bir sonra ki postta yayınlıyacağım inşallah :)))

Bu arada bloger dostlarım sizleri pek ziyaret edemiyorum, hepinizin görsellerini görüyorum ama internetim şu an için kısıtlı olduğu için gezme ve yorum bırakma şansım olmuyor...

ve gene konuyla alakasız, (daldan dala atlıyorum farkındayım:) ) bloggerin yeni yüzüne alışmaya başladım, facebookun bizi zorla zaman tüneline atması gibi bloggerda silah zoruyla bu yeni yüze sürükledi, bizede alışmaktan başka bir şans bırakmadıkları için alışmaya çalışıyorum işte :))

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Narish`den sizlerin e-mailinize gelsin... :)