16 Nisan 2009 Perşembe

Forum Sitem

Image Hosted by ImageShack.us

Yazip yazmamakta aslinda kararsizdim, cünki yanlis anlasilmak benim en büyük korkumdur, söyle ki bir cok foruma üyeyim ve bir gün forum acmak gibi bir hayalim olmadi, cok sevdigim arkadaslarimin forum sitelerinde hatiri sayilir görevlerim var, gecen sene 3 tane nur topu gibi blog sayfalarim oldu, her zaman ilgilenemesemde benim cocuklarimdir onlar, forum sitesi acmak aklimin ucundan bile gecmemisti, bundan 3-4 ay önce deneme amacli bedava bir forum sitesinden kendime bir adet actim, sonra baktim ki insani sarip sarmaliyor herseyiyle ilgilenmek sonra orasini bir arsiv gibi kullanmak istedim, daha sonra arkadaslarim davet bile etmeme gerek duymadan beni yalniz birakmayinca neden olmasin dedim, böylece sevgili arkadaslarimla bir arada olabilecegim bir sanal mekan olusturmus olduk, forum sitemin tüm düzenlemeleri bitince blogumda bannerini ve adresini yayinladim ve benim degerli arkadaslarim bu adres ve bannerler sayesinde benim yanimda oldular, gittikce büyüyen ve güzellesen bir aile oluncada blog sayfamda duyuru acarak mutlulugumu sizlerle paylasmak istedim..



Altini cizerek tekrar tekrar belirtmek istiyorum, hic bir gelirim ve art niyetim yoktur bu forumu acmakla, cünki cok fazla kötülük ve art niyet geördüm sanal ortamda, sadece bu ortamda dürüst insanlarin oldugunuda kanitlamaya calisiyorum, baskada bir amacim olmadi simdiye kadar..

Forum sitemi ziyaret etmek isterseniz eger yukarida ki bannere tiklayabiliriz..

10 yorum:

  1. canım hayırlı uğurlu olsun "bu ortamda dürüst insanlarin oldugunuda kanitlamaya calisiyorum" demişsin ve bu amaca hizmet ettiğine gerçekten gönülden inanıyorum bende kayıt oldum forumuna aktivasyon kodunu bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. saol canim, beni cok mutlu ettin, benim gibi düsünün arkadaslarimin yanimda olmalari cok mutlu ediyor beni..

    YanıtlaSil
  3. Canım arkadaşım forum açmak.Blog açmağın ne gibi zararları ve art niyeti olabilirki sadece güzel arkadaşlıklar ve güzel paylaşımların dışında Forumun hayırlı ve uğurlu olsun ve elimden geldiğincede destekliyorum sevgiler

    YanıtlaSil
  4. saol ablacigim, biliyorum bende tipki senin gibi düsünüyorum, ama ne yazik ki 7 yildir internette neler yasadim neler gördüm, artik insanlarin yaptiklarina ve söylediklerine sasirmiyorum ve o ypzden temkinli adimlar atmak istedigim icin böyle bir yazi yazma geregi duydum..
    destegin benim icin cok önemli ve sevgiyle yaptigin destegin yüzünden seni cok seviyorum ablacigim..

    YanıtlaSil
  5. Hep beraber okumuş olduğumuz Kuran-ı kerim hatimleri, Yasin-i şerifler ve Salavatların hatim duası yapılacaktır.Bu akşam senide bir FATİHA ile amin demeye bu sevaba katılmaya bekliyorum canım.hayırlı haftalar diliyorum sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. tesekkür ederim canim, mutlaka okuyacagim Allahim kabul etsin insallah..

    hayirli haftalar canim..

    YanıtlaSil
  7. aaaaaaaaaaaa kız kım ne dusunurse dusunsun gec bıle kaldın beee duyurmakla herkese hesap vermek zorundamısın aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    bu arada hayırlı olsun kadın aaaaaaaaa :))))))))))))))))

    YanıtlaSil
  8. canımmmmmmmm hayırlı olsun bu forumu görmüştüm ama senin olduğunu bilmiyordum,o yüzden de üye olmayı önemsememiştim,ama şmdik hemencikk oraya zıplıyorum ve canımarkadaşımın yanındayım diyorummmmmmm..
    öpüyorum canım seni.

    YanıtlaSil
  9. saol canimm geldin ve beni cok mutlu ettin, seni davet edicektim ama o dönem zor günler gecirdigin icin bencillik etmek istemedim.. bende öptüm seni canim..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Narish`den sizlerin e-mailinize gelsin... :)