Adapazarli oldugumdan midir bilmem kabak tatlisina bayilirim, pistikten sonra cevizli, sütlü her türlüsünü bayila bayilaa yerim, gecenlerde pazara gidince hazir soyulmus dilimlenmis kabak görünce 1.5 kiloluk aldim hemen (pazardan bütün kabagi getirmeye cesaretim yoktu dogrusu, hazira konmakta isime geldi :)) )..
Eve gelir gelmez sekere yatirip sabaha kadar beklettim buzdolabinda, sabah ilk isim pisirmek oldu..
Üzerine bool ceviz dökerek afiyetle yedim.. :))
ooo harika görünüyor ellerine saglık.
YanıtlaSilSevgili narish,kabak çok nefis görünüyor ellerine sağlık,bende kabağı çok severim,sevgiyle kal.
YanıtlaSilbenim de en sevdigim tatlilardan gerci nerdeyse tum tatlilari severim ama .elinize saglik
YanıtlaSilMerhaba yeni arkadaşım öncelikle bloğuma hoşgeldin sefalar getirdin.
YanıtlaSilHem ben hemde eşim kabak tatlısını çok severiz ancak kabağın cinsi de lezzeti için büyük önem taşır eminim ki adapazarı kabağı lezzetlidir deyip payıma düşeni alıyor ve tatmak üzere ayrılıyorum, ellerine sağlık, yine beklerim;)
bayılırım kabak tatlısına, ellerine sağlık...
YanıtlaSil