19 Temmuz 2011 Salı

Bayramda Bir Çocuğu Sevindirmek...

Yeteneksizin sayfasından alıntıdır...

Güzel gönüller yeni bir iş birliği yapalım mı? Ne dersiniz?
Daha önce Mutlu Olalım Projesi için çeşitli kampanyalarımız olmuştu. Yeni kampanyamız biraz daha farklı ama her zamanki gibi esnek zamanlama ile yapılacak.
Bildiğiniz gibi önümüzde Ramazan Bayramı var ve hastanede tedavi gören minik yüreklerimiz yataklarından ayrılamayacaklar. Bizlerse onlara bayramlık ciciler göndererek onların mutlu olmasını sağlamaya çalışacağız. İlla ki yeni kıyafetler almak zorunda değilsiniz. Çocuğunuzun küçülen yada hiç kullanmadığı kıyafetlerini de gönderebilirsiniz. Eğer ki; kullanılmış kıyafet gönderecekseniz bunların kullanılabilir, düzgün olmasına lütfen dikkat edelim. Çocuklarımıza giydiremeyeceğimiz şeyleri onlara göndermeyelim. Mümkünse temiz, ütülü ve kullanabilir olsun!
Yaş, beden, ölçü gibi sıkıntımız yok. Çünkü, her yaştan çocuğumuz tedavi görüyor. Mutlu Olalım Projesi gönüllüleri, gönderilerinizi gruplayarak uygun kişilere dağıtıyor. Gözünüz arkada kalmasın..

(Gönderilerinizi Ptt Kargo ile yapabilirsiniz, adresin Yurtiçi kargo şubesi olması sizi şaşırtmasın)


Kargolarımızı göndereceğimiz adres:


Mutlu Olalım Projesi / Özlem Şengir
Yurtiçi Kargo Liman Şubesi
İzmir /Alsancak


NOT: Duyuruyu sayfalarınızda yayınlayarak daha çok kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz.



Minik yürekler size şimdiden teşekkür ediyorlar..

3 yorum:

  1. bu duyuru için teşekkürler canım mutlaka ilgileneceğim bu konuyla, öyle çok ki kızımın bir kere giyip birdaha giydiremediğim giysileri tertemizler ve askılarıyla duruyor bu fırsatı kaçırmayacağım inşaAllah..

    YanıtlaSil
  2. bişey değil canım, bende tesadüf eseri gördüm, aynen canım çocuklar çabuk büyüdükleri için kıyafetleri bir yada iki kez giymeden küçülüyor, atmaya kıyamıyorsun, dolapda boşuna yer kaplıyor, bende sabah 1 kez giyilipde küçülen gömleklerine çıkardım dolabından yepyeni duruyor, Almanyada o konuda rahattım, bulunduğumuz yerde kocaman konteynırlar vardı, giyilmeyen kıyafetleri oraya atıyordum, kilisede kıyafetler ayrışılıp afrikaya fakir çocauklara yolllanıyordu, burada birilerine vermeye kalksam veremiyorum, bu tür organizasyonları kaçırmamaya çalışıyorum...

    YanıtlaSil
  3. desteğiniz için çok teşekkür ederiz.

    Mutlu Olalım Projesi...

    www.mutluolalim.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Narish`den sizlerin e-mailinize gelsin... :)