21 Aralık 2010 Salı

Yılbaşı Hediyelerimmmm

Bu yılda geleneği bozmayalım ve forumda yılbaşı çekilişi düzenleyelim dedik, katılım iki elin parmakları kadar olsada yinede güzel bir etkinlik odu diyebiliriz..

Çekiliş sonucunda bana Arzu hediye yolladı, o kadar güzel o kadar özenle seçilmiş ve örülmüşler ki nerdeyse kullanmaya kıyamayacağım..
İtiraf etmem gerekirse Arzu çıkınca bana çekilişte içimden acaba Dana`s shawl ı yolllar mı diye geçirmedim değil..:))
Birde şu poşetliğine bitmiştim sanki kalbimi okurcasına ikisinide yollamış bana..
Kitabı tam olarak incelemedim ama galiba osmanlı döneminden ve eski İstanbul`dan bahsediyor, yani oda tam benlik, osmanlı sarayları, eski İstanbul hep ilgimi çekmiştir, acaba önce ki hayatımda bi sultan, bi valide sultan, bi cariye falanmıydım diye şüphelenmeye başladım bi ara kendimden..:))
Moher yünleride almayı düşünürken birde baktım onlarıda yollamış canım arkadaşım, sen benim içimimi okudun diye sormak geliyor içimden.. :))
Takılar için söylecek sözüm kalmadı, çok zevkle seçilmiş ve banada özel günlerde kullanma inceliği düşmüş ;)
Ve son olarak el yazınla yazdığın güzel not beni ayrı bir şekilde mutlu etti..
Artık yılbaşı kartlarının yollanmadığı günümüzde el yazısıyla yazılmış notlar ve iyi dilekler insana bir sıcaklık veriyor..

Tekrar teşekkür ederim canım benim.. :))

Dipciknot: yazıyı yazdığım 2 gün oluyor ama bir türlü fırsatım olupta taslaktan yayınlayamadım bile..

1 yorum:

  1. güle güle kullan canım benim. Beğendiğine cok sevindim. Sağlıklı günlerde kullan. Öncedende söylemiştim kalbin gibi tertemiz ve sorunsuz hepsi kendiliğinden meydana cıkverdi nerdeyse o kadar zevkle hazırladım yani hepsi senin için.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Narish`den sizlerin e-mailinize gelsin... :)