31 Aralık 2011 Cumartesi

Mutlu Yıllar!

Malum yılın son mesajı, o mesajıda kardan adamımla yaptığım photoshop kolajıyla süslemessem hoş olmazdı, kardanadamım ve ben yeni yılınızı kutluyoruz... :)))
2012 yılı geçen yıllarda yapmak isteyipde yapamadığınız yılınız olsun, neşe, mutluluk, sağlık ve bol para kazanacağınız bir yıl olması dileğiyle MUTLU YILLAR!!!!
2012 ve bundan sonra ki yıllar bizim yıllarımız olsun, milletçe muaffak olacağımız, dünyaya karşı hiç bir zaman bölünemeyeceğimiz ve yıkalamayacağımızı kanıtladığımızın gösterelim inşallah...
2012`de tüm dilekleriniz gerçekleşsin, Allahım ev isteyenlere bu yılda bir ev, iş isteyenlere bu yıl muaffak olacakları ve helal kazanç sağlayacakları bir iş (banada Allahım banada), borcu olanların bu yıl içersinde borçlarını ödemelerini, hasta olanlara şifalar, çocuğu olmayanlara hayırlı evlat olabilecek minicik bebekler, evladı olanlara okuyorlarsa zihin açıklığı (benim evladımada rabbim). çalışıyorlarsa hayırlı kazançlar, askerdelerse hayırlı teskerelerle evlerine dönmelerini, evlenip yuva kurdularsa ve kurucaklarsa hayırlı bir yuva ve evlat nasip et rabbim... (Aminn Allahım)
2012`de tüm dilek ve dualarımızı kabul eyle ve bizi unuttuğun kullarından eyleme rabbim... (Amin)

Aslında miladi takvime göre girsekde yılbaşınai dilek ve dualarla girmek her zaman için hayırlı olur değil mi? Allahım Hicri yılbaşına girerkende bu şekilde dilek ve dua ederek girmeyi bize nasip eyle Yarabbim (Amin)..

4 yorum:

  1. iyi seneler!!!
    bana mail atarmısın şekerim;

    celebi74@gmail.com

    YanıtlaSil
  2. canım benim ne güzel dualar etmişsin,Allah kabul etsin hepsini inşallah..kardanadamına da bayıldım şekerim:)))

    YanıtlaSil
  3. mutlu yıllar mügeciğim...

    Mutlu yıllar Nilgünüm, mail attım canım...

    İnşallah filizciğim inşallah, kardanadama bayıldınsa hediye edebilirim canım ... ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Narish`den sizlerin e-mailinize gelsin... :)