6 Nisan 2011 Çarşamba

Evimin Değerli Misafirleri


Evimin sevimli misafirlerini baş köşeye oturttum ama onlar gitmek için acele ediyorlar, Tülin ablalarına gidip bi an önce arkadaşlarına kavuşmak istiyorlar, kische bebeğim ayıcıkla yaptığı arkadaşlıktan sonra pazar günü aralarına katılan bay palyaçoya nereye gidiceklerini anlattılar, bay palyaço kafasını sallayarak "nereye gideceğimi çok iyi biliyorum, Ayten teyze beni lösev için ördü, bi an önce gidip olara sarılmak istiyorum" deyince mutlu mesut bana bakıp bi an önce bizi gönder dediler, bende bu isteklerini kırmak istemediğim için onları bugün yollamaya karar verdim... :)


Kısmetse eğer bugün kargoya vereceğim üçünüde, herşey kısmetle olurmuş derler ya Kuzenim (Ayten) le birlikte bi arkadaşımıza gidiyorduk, yolda giderken şişleri torbadan düşücek gibi olunca, "ne başladın gene hamarat hatun" dedim, oda örgü bi palyaço öreceğini söyleyince bende 23 nisan Lösev etkinliğinden bahsettim, "olur lösev içinde örerim" dedi ve dediği gibi yapıp örüp getirdi bana saolsun...


Sizlere son kez el sallıyor benim miniklerim, güle güle gidin bizlerdende selam götürün benim iyilik meleklerim... <3

2 yorum:

  1. Ne güzel bir emek. umarım en kısa zamanda sahiplerini bulurlar. Çok şeker hepside. Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı cumalar hayırlı geceler canım, kutlu doğum haftası sebebiyle hep beraber blogumda yasin ve salavat okumalrı yapıyoruz.duası kabe'de yapılacaktır.katılmak istersen bloguma bekliyorum.Görüşmek üzere sevgiler.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Narish`den sizlerin e-mailinize gelsin... :)