19 Şubat 2010 Cuma

Son Günlerin Moda Beresi

Evet bende ördüm, hatta dahada örecegim, cok kolay ve güzel bir bere, sipsak bere gibi renk renk model model ör cik disari.. :))

Asagida berenin basimda ki fotolari var, ama yukaridakiyle ayni renk fakat flassiz cektigim icin rengi mavi gibi durmus..

Berenin yapilisi icin Derya Baykal`in sitesine bakabilirsiniz, berenin yapilisi video olarak var sitede ana sayfaya girdiginizde sag panelde videolar icinde ki Sarhoş Yolu Şaşırdı videosuna bakarak mantigini cözebilirsiniz, birde fatma_onur arkadasimda sac örgüsü yerine kahve catlagi örnegini koymustu fatma arkadasim cok güzel ve adim adim yapilisini anlatmis, fatma_onur arkadasimin linkine tiklayarak sizlerde yapabilirsiniz..

4 yorum:

  1. Bir kaç ay önce bende yapmıştım bu bereden kasketli olarak kızıma blogumda açıklamasıyla var.ben japon bir siteden bulmuştum örneğini..çok güzel ve kolay bir model.harika bir renk seçimin var ellerine sağlık. güzel bir hafta sonu geçirmen dileğiyle sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. çok şık olmuş beyhancım ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. cok güsell gülomm,emeyine saglik ...gülegüle kullan...

    YanıtlaSil
  4. evet biliyorum elbistanlim hatta örgü dünyasinda linkini vermistim, buraya eklemeyi unutmusum özür dilerim arkadasim.. :((

    tesekkür ederim fatmacigim..

    saoll canoomm, ama benim degil görümcecime gitti bu bere su an almanyada takiniyor :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Narish`den sizlerin e-mailinize gelsin... :)